Sluit het formulier
Lucht je hart via chat

Zit je in de knoei, stoei je met een vraag, kom je er alleen niet helemaal uit? Lucht dan je hart bij de chathulp van het Cliënten Informatiepunt (Clip). De chathulp is een hulplijn speciaal voor jou. Je kunt er terecht voor allerlei zaken die met Geestelijke Gezondheidszorg te maken hebben. In een gesprek via chat kun je eenzame, verdrietige, vrolijke of onbekende gevoelens delen met een ervaringsdeskundige. Deze vrijwilligers hebben zelf ervaring als cliënt in de Geestelijke gezondheidszorg. Je kunt chatten op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 via www.chathulpamsterdam.nl.

Clip is ook telefonisch of per mail te bereiken, zie www.clienteninformatiepunt.nl.

Menno Siegers

Schilderen is mijn manier van expressie en ik haal er erg veel voldoening uit. Ik geloof ook dat iedereen kan leren schilderen. Ik doe dit al sinds mijn 12e jaar in de vorm van graffiti, maar vertoef niet meer in die wereld.

Mijn inspiratiebronnen zijn de mensen die me dierbaar zijn, en het verlangen om gezien te worden. Ik heb bewondering voor mensen die realistisch kunnen schilderen. Wanneer ik zulk werk zie voel ik me erg klein, maar wanneer ik mijn eigen werk zie ben ik blij met mijn eigen stijl, die veel mensen origineel vinden. Ik laat me graag inspireren door de dingen die ik meemaak en schilder mezelf vaak letterlijk. Eenvoud is mijn voorkeur wanneer ik ontwerp. Mijn idolen zijn: Keith Haring, Dadara, Corneille, en nog vele anderen…

Waneer ik geen speciale bedoeling wil overbrengen noem ik mijn werk: ”Spelen met Kleuren”, om mensen hun fantasie te kriebelen en hart te fascineren.

Ik schilder voornamelijk met acrylverf op ivoorkarton van 50 bij 65 cm, soms op linnen doeken. Mijn streven is om mijn ontwerpen in de toekomst op muren te schilderen.

Bent u geïnteresseerd in mijn werk of heeft u suggesties of op- of aanmerkingen, dan hoor ik graag van u!

E-mail: Menno Siegers / tel.nr: 020-6930674. Kijk ook op de website van Menno!

Met vriendelijke groet,
Menno Siegers

klik op een plaatje om het groot te zien

 

Diashow