Sluit het formulier
Lucht je hart via chat

Zit je in de knoei, stoei je met een vraag, kom je er alleen niet helemaal uit? Lucht dan je hart bij de chathulp van het Cliënten Informatiepunt (Clip). De chathulp is een hulplijn speciaal voor jou. Je kunt er terecht voor allerlei zaken die met Geestelijke Gezondheidszorg te maken hebben. In een gesprek via chat kun je eenzame, verdrietige, vrolijke of onbekende gevoelens delen met een ervaringsdeskundige. Deze vrijwilligers hebben zelf ervaring als cliënt in de Geestelijke gezondheidszorg. Je kunt chatten op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 via www.chathulpamsterdam.nl.

Clip is ook telefonisch of per mail te bereiken, zie www.clienteninformatiepunt.nl.

Forum

Welkom op ons forum. Hier kun je je ideeën en ervaringen kwijt na het spelen van het spel Een Steekje Los?, na een bezoek aan een van onze thema's of gewoon omdat je zelf wilt reageren of een onderwerp wilt starten.

Een Steekje Los?
Het online bordspel Een Steekje Los? is bedoeld om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan over kwaliteit van leven. Aan de hand van verschillende thema's en kaartjes heb je het...
Gezondheid
Deel hier je ervaringen met (psychische) ziekte en gezondheid of stel er een vraag over.
Hulp
Deel hier je ervaringen met (psychische) hulp zoeken en soorten hulpverlening voor mensen of stel er een vraag over.
Thuis
Deel hier je ervaringen met je woonsituatie, je leefsituatie, financiën en zelfstandigheid, of stel er een vraag over.
Sociale contacten
Deel hier je ervaringen met sociale contacten of stel er een vraag over. Hierbij horen alle contacten: vrienden en vriendinnen, maar ook familieleden.
Studie en beroep
Deel hier je ervaringen met studie en beroep of stel er een vraag over. Ook vrijwilligerswerk hoort hierbij.
Relatie
Deel hier je ervaringen met relaties of stel er een vraag over. Met dit thema gaat het specifiek over een liefdesrelatie, gezin, zwangerschap, kinderen.
Vrije tijd
Deel hier je ervaringen met alles op het gebied van vrijetijdsbesteding en hobby's, of stel er een vraag over.
Zingeving
Deel hier je ervaringen met de zin en de betekenis van het leven en je eigen doelen daarin, of stel er een vraag over. Ook spiritualiteit en geloof horen hierbij.
Anders
Om te reageren moet je ingelogd zijn

Wachtwoord vergeten? Klik hier.