Sluit het formulier
Lucht je hart via chat

Zit je in de knoei, stoei je met een vraag, kom je er alleen niet helemaal uit? Lucht dan je hart bij de chathulp van het Cliënten Informatiepunt (Clip). De chathulp is een hulplijn speciaal voor jou. Je kunt er terecht voor allerlei zaken die met Geestelijke Gezondheidszorg te maken hebben. In een gesprek via chat kun je eenzame, verdrietige, vrolijke of onbekende gevoelens delen met een ervaringsdeskundige. Deze vrijwilligers hebben zelf ervaring als cliënt in de Geestelijke gezondheidszorg. Je kunt chatten op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 via www.chathulpamsterdam.nl.

Clip is ook telefonisch of per mail te bereiken, zie www.clienteninformatiepunt.nl.

Ontdek je buurt

Ontdek je buurt
Ontdek je omgeving, stad of buurt op een avontuurlijke manier en raadpleeg de kaart van de CliëntenAtlas. Je vindt hier vele recensies over het gevarieerde aanbod van locaties met leuke activiteiten en voorzieningen voor GGZ-cliënten. Lees over de ervaringen van anderen, uit nieuwsgierigheid, ter lering, ter vermaak, ter informatie, of om zelf op onderzoek uit te gaan.

De Atlaskaart
Bekijk de Atlaskaart als een ontdekkingsreiziger en ga op bezoek bij locaties en organisaties met voorzieningen en activiteiten op het gebied van Hulp, Wonen, Werken en Vrije tijd. De icoontjes wijzen je de weg. Klik erop om te zien of er een recensie is geschreven over de locatie die je hebt gekozen. Je kunt de recensies ook vinden via het menu op de startpagina van de Atlas.

Zet jouw regio op de kaart
De CliëntenAtlas wordt voortdurend aangevuld en uitgebreid. Staat jouw activiteit of voorziening nog niet op de kaart? Dan kun je deze aanmelden via de startpagina van de CliëntenAtlas. De locatie zal dan vroeg of laat bezocht worden door een verslaggever van die stad of regio. Wil je in jouw stad of regio met een enthousiast, nieuw redactieteam aan de slag, dan is dat ook mogelijk. Ervaringswijzer biedt de redactionele en technische ondersteuning om nieuwe initiatieven te laten groeien. Kom onze teams versterken! Zo maken we van de CliëntenAtlas een breed gedragen platform van persoonlijke en gedeelde ervaringen. Ter inspiratie voor de psyche en om iets te weten en te leren van elkaar.
Om te reageren moet je ingelogd zijn

Wachtwoord vergeten? Klik hier.