Sluit het formulier
Lucht je hart via chat

Zit je in de knoei, stoei je met een vraag, kom je er alleen niet helemaal uit? Lucht dan je hart bij de chathulp van het Cliënten Informatiepunt (Clip). De chathulp is een hulplijn speciaal voor jou. Je kunt er terecht voor allerlei zaken die met Geestelijke Gezondheidszorg te maken hebben. In een gesprek via chat kun je eenzame, verdrietige, vrolijke of onbekende gevoelens delen met een ervaringsdeskundige. Deze vrijwilligers hebben zelf ervaring als cliënt in de Geestelijke gezondheidszorg. Je kunt chatten op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 via www.chathulpamsterdam.nl.

Clip is ook telefonisch of per mail te bereiken, zie www.clienteninformatiepunt.nl.

Gerard van de Geijn
(alias Gerard Speelman)

Gerard van de Gein vervaardigde tekeningen in kunstzinnige therapie. Ook verscheen een boek van zijn hand: Gerard Speelman (ps.), De geschifte professor, een leven in stukken. Uitgeverij Gigaboek.
Zie ook de website van Gerard van de Gein.

Het onhandige mannetje

het onhandige mannetje

Deze Mandala met HET ONHANDIGE MANNETJE is vervaardigd tijdens therapie-uren bij alternatief kunstzinnig therapeute Marijke, ongeveer in 1992. We openden met bespreking van de voorgaande week...

Lees verder »

Bomen

bomen

De cirkel van deze Mandala uit 1993 is onderverdeeld in acht segmenten. In elk daarvan moest ik hetzelfde tekenen. Ik koos voor bomen...

Lees verder »

De Cycloop

De Cycloop oftewel Recycling

Bij de Cycloop uit 1973 valt al meteen op dat er twee zonnen zijn, schizofrenie? Verder blijkt duidelijk dat de cycloop een mannelijke en een vrouwelijke kant heeft: langere haren aan de ene kant met een strik.

Lees verder »