Sluit het formulier
Lucht je hart via chat

Zit je in de knoei, stoei je met een vraag, kom je er alleen niet helemaal uit? Lucht dan je hart bij de chathulp van het Cliënten Informatiepunt (Clip). De chathulp is een hulplijn speciaal voor jou. Je kunt er terecht voor allerlei zaken die met Geestelijke Gezondheidszorg te maken hebben. In een gesprek via chat kun je eenzame, verdrietige, vrolijke of onbekende gevoelens delen met een ervaringsdeskundige. Deze vrijwilligers hebben zelf ervaring als cliënt in de Geestelijke gezondheidszorg. Je kunt chatten op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 via www.chathulpamsterdam.nl.

Clip is ook telefonisch of per mail te bereiken, zie www.clienteninformatiepunt.nl.

Bas krommenhoek

Innerlijke noodzaak
Naast projectleider van het Scip computerproject ACC-Noord, is Bas Krommenhoek ook kunstenaar. Waarom hij kunst maakt? Bas: ‘Ik schilder uit een innerlijke noodzaak. Kunst is voor mij een uitlaatklep en een manier om mijn gedachtegoed over te leveren aan toekomstige generaties. Het geeft zin aan mijn leven en als ik schilder voel ik mij beter. Ik wil er natuurlijk ook graag rijk en beroemd mee worden.’

Kunstenaars CV
Na het oriëntatiejaar volgde Bas Krommenhoek de opleiding voor autodidacte kunstenaars van de Rietveld academie. In 2000 en 2001 werden zijn schilderijen al geveild bij Sotheby’s. Inmiddels zijn er werken opgenomen in zowel particuliere- als bedrijfscollecties. Zijn kunst is oorspronkelijk, origineel en vrijzinnig. Zijn werkwijze is intuïtief, expressief en persoonlijk. Hij fotografeert, photoshopt en projecteert zijn schets dan op het linnen. Daarna schildert hij het. 
Door deze techniek bevordert hij zijn expressie en doorbreekt hij de dogma's over het maken van kunst. Sinds enkele jaren werkt hij vooral figuratief met thema’s als religie en mythologie als metafoor voor hedendaagse problematiek.

Kijk voor meer werk op zijn website.

Klik op een plaatje om het groot te zien.

Angstkunstenaar Beukenbos Big ego
Dubbelportret met Olga Gevallen Madonna Groene mannetjes
Ik Bas Krommenhoek Kameraad Krommenhoek Koning der blinden
Meisje met rode hoed Melkmeisje Olga met kater
Olga met boek Onder water Pollo met muis